I nuläget stöds inte din webbläsare av ATG.se. Här kan du ladda ned en ny webbläsare: Ladda ner Google Chrome
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda webbplatsen accepterar du att cookies används. (Läs mer)

 Söndag kväll 170423 mellan ca 21.00 och 02.00 genomför vi servicearbete på ATG.se och tillsammans.atg.se. Båda sidorna kommer att vara stängda under denna tid. Startlistor finns att se på http://www.swedishhorseracing.com/.

atg Logga stor
shl logo
SÅ HÄR FUNGERAR DET

”SHL Racet till Elitloppet”
Från och med 29/4 fram till Elitloppet tävlar SHLs klubbar om vem som är bäst på att tippa trav. Den SHL klubb som under tävlingsperioden samlar ihop flest ”poäng” vinner och kan titulera sig SHL V75 Champions 2017.
Från start 29/4 fram t o m 20/5 får varje SHL klubb 1 poäng per rätt i sina V75 system. Sista V75 omgången lördagen den 27/5 utdelas 3 poäng per rätt från V75systemen.

Tävla om Elitloppsbiljetter och en signerad SHL klubbtröja.
Varje enskild V75 omgång genererar en vinnande SHL klubb för just den omgången. Har du valt att köpa en andel i någon av de två travsystemen från denna klubb deltar du varje vecka i en tävling om:

1. Två helgpass med fri entré till Elitloppet 2017
2. En signerad SHL klubbtröja
 
Vinnande person kontaktas av ATG och kommer också omnämnas på samlingssidan www.atg.se/shl


 

 

Flest rätt

Högst vinstsumma


Aktuell ställning

Rank #Lag7 Rätt6 Rätt5 Rätt4 Rätt3 Rätt2 Rätt1 RättTotalt SHL-RacetKöp en Andel
 Brynäs IF logo Brynäs IF         Köp andel
 Dif logo Dif Hockey         Köp andel
 Frölunda HC logo Frölunda HC         Köp andel
 Färjestad BK logo Färjestad BK         Köp andel
 HV71 logo HV71         Köp andel
 Karlskrona logo Karlskrona HK         Köp andel
 Leksand logo Leksands IF         Köp andel
 Linköping HC logo Linköping HC         Köp andel
 Luleå hockey logo Luleå Hockey         Köp andel
 Malmö Redhawks logo Malmö redhawks         Köp andel
 Rögle BK logo Rögle BK         Köp andel
 Skellefteå AIK logo Skellefteå AIK         Köp andel
 Växjö Lakers HC logo Växjö Lakers HC         Köp andel
 Örebro Hockey logo Örebro Hockey         Köp andel
Rank #LagAntal SkäggLagets vinstKöp en Andel
 Brynäs IF logo Brynäs IF VINNARE krKöp andel
 Dif logo Dif Hockey  krKöp andel
 Frölunda HC logo Frölunda HC  krKöp andel
 Färjestad BK logo Färjestad BK   krKöp andel
 HV71 logo HV71  krKöp andel
 Karlskrona HK logo Karlskrona HK   krKöp andel
 Leksand logo Leksands IF   krKöp andel
 Linköping HC logo Linköping HC  krKöp andel
 Luleå hockey logo Luleå Hockey   krKöp andel
 Malmö Redhawks logo Malmö redhawks   krKöp andel
 Rögle BK logo Rögle BK   krKöp andel
 Skellefteå AIK logo Skellefteå AIK   krKöp andel
 Växjö Lakers HC logo Växjö Lakers HC   krKöp andel
 Örebro Hockey logo Örebro Hockey  krKöp andel


Tabellen räknas under slutspelet med start 18/3. Innehållet beräknas på SHL-lagens bästa system och utdelning. Uppdateras måndagar.

Facebook och Instagram

Det lag som får flest uppladdade skägg vinner ATGs stora tifo med bilder på alla fans. Bekänn färg och visa vilka ditt hjärta klappar för!

MMMMMM
MMMMM
M
MMMM
MMM
MM
Spela tillsammans

POPULÄRA V75-ANDELSSPEL:

Henrik

DJURGÅRDENS IF
Omgångens spelläggare: Henrik Eriksson , Djurgårdens IF

Stålberg

FRÖLUNDA 131
Omgångens spelläggare: Sebastian Stålberg, Frölunda HC

Toppnyheter just nu
Där satt den!
Lördag 10/12, 20:30

Tillsammans-lag vann 43 milj000ner på V75 

Ett gäng någonstans i mellersta Sverige spelade på lördagen in en av de största vinsterna genom tiderna på V75.
En bit över 43 miljoner gick till ett lag i ATG Tillsammans på nätet.
- Det är barnfamiljer det handlar om – nio lyckliga som satsat under hundralappen var, berättar ATG:s vinnarambassadör Hans G Lindskog.


Vädret svek och nästan alla betrodda favorithästar fick problem. Ja, lördagens V75-omgång i Karlstad bjöd på regnväder och flera oväntade vinnare.
Torbjörn Jansson vann med norska kallblodet Finnskog Fokus som endast var spelad på en procent på V75. När sedan Axevallatränaren Rickard Svanstedt lotsade in en ny enprocentare i form av egentränade Baron Gift i den fjärde avdelningen började det lukta miljonutdelning.
Efter V75-4 översteg värdet 100 000 kronor och ATG hemlighöll som brukligt hur många system som var kvar. Efteråt visade det sig att tio kuponger hade chansen inför den sista avdelningen där hemmahästen Fossens Bonus med Magnus Jakosson i sulkyn tog hem segern.
Endast ett system överlevde – en kupong som kostade 840 kronor att lämna in.
Systemet var inlämnat på nätet och ingick i satsningen ATG Tillsammans. Under lördagskvällen fick ATG:s vinnarambassadör Hans G Lindskog tag på chockade vinnare.

Femte största V75-vinsten
Den här kvällen kvitterades nämligen den femte största vinsten genom tiderna ut på V75.
Totalvinsten blev svindlande 43 058 556 kronor.
- Jag ringde upp och gratulerade lagledaren. Just den här kvällen var han upptagen med att coacha ett lag i innebandy. Han såg inte ens loppen utan blev uppringd av sin fru som sa att det var dags att komma hem eftersom man hade vunnit 43 miljoner! säger Hans G Lindskog.

Succé för Tillsammans-konceptet
ATG Tillsammans har tagits fram av ATG för att underlätta för folk att spela V75 tillsammans med andra.
Tjänsten finns endast tillgänglig på nätet där det är fritt att skapa lag och bjuda in lagmedlemmar och komponera system. "Tillsammans" erbjuds också till V86.
- Det här är ett Tillsammans-gäng som den här lördagen bestod av nio stycken grabbar från mellan-Sverige. Sju stycken kompisar spelade ihop och bara två stycken hade tagit chansen att köpa in sig ”utifrån”. Jag pratade med lagledaren och han som gjorde systemet och de var jäkla uppe i varv så klart. De är i chock så klart men lyckliga, säger Hans G Lindskog.

”Alltid Jansson i kallblodslopp”
De nio – som önskar vara anonyma – hade spelat för under hundralappen per person. Efter lördagen är var och en av de nio nästan 4,8 miljoner kronor rikare.
Enligt uppgift är de allra flesta av vinnarna småbarnsföräldrar.
- De som komponerade systemet hade spikat Come Back och Fossens Bonus. I guldloppet hade man med vinnaren On Track Piraten och Anna Mix. Gänget sa också att Torbjörn Jansson skulle man alltid ha med i kallblodslopp, berättar ATG:s vinnarambassadör Hans G Lindskog.

Nya listan över de fem största V75-vinsterna genom tiderna
1. 67 312 633 kronor, 27 februari 2010, Axevalla
2. 56 347 408 kronor, 14 januari 2012, Åby
3. 47 360 999 kronor, 7 juli 2007, Halmstad
4. 45 285 093 kronor, 24 juni 2007, Kalmar
5. 43 058 556 kronor, 10 december 2016, Färjestad

/Mikael Wikner, Kanal75

 

Aktuellt just nu
Alireza
Måndag 13/2, 09:00

Ju fler, desto starkare! En intervju med Årets Lagkapten.
 

Det första Alireza Zahedi, utsedd till Årets Lagkapten på ATG Tillsammans 2016, säger när jag gratulerar honom till den fina vinsten är han är otroligt glad och känner en enorm ära. Han berättar också att han känner stolthet över hans lag och det de åstadkommit tillsammans.

När jag försöker klura ut vad framgången beror på är han helt säker på att anledningen är att han har lockat duktiga lirare och att han inför varje tävlingsomgång uppmanar till att delta i diskussionen. För Alireza som lagkapten är det viktigt att alla känner sig delaktiga och att alla får chans att dela med sig av sina kunskaper. Han varierar även medlemmarna i laget till att vara spelläggare och får på så sätt ut det mesta och bästa av sitt lag.

- Det skapar mer intresse och blir roligare för alla när var och en får chans att briljera med sina kunskaper, det ger också större chans till bättre resultat och mer vinster, säger Alireza.

Jag undrar vad det absolut roligaste är med att vara lagkapten och det är helt klart att det är möjligt att skapa en trivsam miljö där medlemmarna trivs. Alireza älskar ledarskapet som följer med en lagkaptens arbete.

När jag frågar om det finns några favorithästar och kuskar som får det att kittla lite extra i tävlingsnerven svarar Alireza snabbt, On Track Piraten och Örjan Kihlström.

Upplägget för laget under det fortsatta året är att köra på som tidigare. Idéer finns det gott om så det ska nog gå vägen, säger Alireza som vill passa på att skicka en hälsning:

- Tack för en fantastisk upplevelse med hela Sales Award-galan. Det var en otroligt vacker kväll och jag kommer aldrig glömma den fantastiska kvällen som jag delade bland annat med två av mina lagmedlemmar. Jag vill också tacka för allt ni gör för alla travälskare i Sverige. Det är så häftigt att få alla dessa stunder i form av Tillsammans-spel. Avslutningsvis vill jag säga: Med ATG Tillsammans är alla vinnare!

Charlotta Lithman (charlotta.lithman@atg.se)