I nuläget stöds inte din webbläsare av ATG.se. Här kan du ladda ned en ny webbläsare: Ladda ner Google Chrome
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda webbplatsen accepterar du att cookies används. (Läs mer)
#slutspelsskägg
Det här är #slutspelsskägg
Vad är #slutspelsskägg?
Hur tävlar man?

Med #slutspelsskägg hyllar ATG och SHL en av sportvärldens stora rörelser – slutspelsskägget. Vi hjälper alla att fixa slutspelsskägg med chans att åka till NYC för att se hockey i världsklass och trav på mytomspunna Meadowlands.

Så här kan du vara med:

Ladda upp ditt slutspelsskägg via appen på Facebook. Välj mellan unika filter eller göra något helt eget. Eller ladda upp en bild via Instagram under #slutspelsskägg. Ditt skägg kan se ut hur som helst så var kreativ!

Dela ditt skägg
på facebook och instagram
Hur ser ditt slutspelskägg ut? Dela dina bilder på instagram genom att tagga bilderna med #slutspelsskägg och visa upp ditt skägg.
Bild25
Bild14
Bild20
Bild24
Bild25
Bild27
Spela tillsammans
Spela tillsammans med profilerna från shl
Expertlaget
avatar

INGET AKTUELLT LAG JUST NU

 
 
 

 

Vår expert
avatar

INGET AKTUELLT LAG JUST NU

 

 

Toppnyheter just nu
shl
Måndag 23/5, 11:00

V75: Årets snyggaste skägg

Nu är tävlingen i snyggast #slutspelsskägg avgjord och vinnaren med snyggast skägg vann en resa till New York för att uppleva hockey i världsklass på Meadowlands.

De andra tre lyckliga skäggvinnarna får komma till årets stora travfest, Elitloppet! Grattis till er alla!

#slutspelsskägg lockade över 10 000 bidrag och det är kul att så många visade sin kärlek till sina respektive lag och medan vi väntar på att säsongen drar igång igen går vi på Elitloppet och Sommartravet!

Vi ses!
 


shl
Vad är #slutspelsskägg?

Slutspelsskägget är ett samarbete mellan ATG och SHL för att hylla en av sportvärldens stora rörelser – slutspelsskägget. En rörelse som visar på helhjärtat engagemang och drömmar om guld. Det vill vi hylla genom att hjälpa alla att få ett slutspelsskägg och chansen att förverkliga drömmen om en resa till New York.
 

Hur tävlar jag?

Gå in på ATGs Facebooksida och skaffa ett supporterskägg. Ta en bild, välj ditt lags skägg och ladda upp som profilbild eller dela på Facebook. Då är du med och tävlar om en resa till New York med både NHL-hockey och ett besök på den mytomspunna travbanan Meadowlands. Självklart kan du tävla med ditt eget skägg eller skapa ett personligt skägg, då väljer du att ta bort skäggfiltret i Facebook applikationen.

Du kan även tävla på Instagram när du laddar upp en bild med #slutspelsskägg är du automatiskt med och tävlar.
 
Bästa bild vinner! Slutspelsskägg kan se ut hur som helst – så var kreativ.

2:a till 5:e pris vinner boende och biljetter till Elitloppet på Solvalla i maj. Läs mer om tävlingen och priser under "frågor och svar". 

Aktuellt just nu
SHL
Onsdag 9/3, 14:00

V75: Färjestad BK och Djurgården Hockey blev de stora vinnarna i SHL V75 Challenge..

Hockeygänget från Karlstad var värst både vad gäller mest inspelade pengar på V75 och hade turen i SHL-loppet - vilket renderar 100 000 kronor till klubbens ungdomsverksamhet.
 
I januari sjösattes travets och ishockeyns samarbete ”SHL V75 Challenge” som ett led i ATG:s och SHL, svenska hockeyligans, nya samarbete. Under tio omgångar på V75 har klubbarna tävlat i konsten att spela V75. Supportrarna har haft möjlighet att köpa in sig i systemen där antal rätt och mest inspelade pengar har räknats.

I varje V75-omgång har klubbarna också lottats på en häst var i det särskilda SHL-loppet som varit med på kupongen. Pierre Nyström (bilden) och stoet Ladyofthelake var överlägsna vinnare av lördagens SHL-lopp.

En spelfavorit Färjestad BK hade lottats på. Omgången på Bergsåker var den sista i tävlingen och suveräna Ladyofthelake förde Färjestad BK upp i toppen med 95 intjänade poäng under de tio omgångarna med ”hockeyloppet” på V75.

Eftersom gänget från Karlstad även spelade in mest pengar på V75 (108 801 kronor) gick två av tre deltävlingar till en och samma klubb.
- Det blev nästan full pott för Färjestad som nu får två gånger 50 000 kronor att dela ut i ungdomsverksamheten. Ungdomssektionen stöttas alltså med 100 000 kronor, säger Pontus Gille, projektledare på ATG.

Travet och ishockeyn sitter ihop i Karlstad - både bildligt och bokstavligt. Arenorna ligger nära och delar till och med parkeringsplatser.
- Karlstad och Värmland är traditionellt ett starkt fäste för travet och det är kul att se att det finns ett sådant samspel med ishockeyn på orten, säger Pontus Gille på ATG.

108 000 in på V75
 Forwarden Mikael Johansson och Magnus Nygren, back och lagkapten för Färjestad BK, stod bakom travtippandet och spelade in 108 801 kronor på V75 under de tio omgångarna. Johan Kemi, klubbens biljett- och eventchef, berättar mer.

- Samarbetet med ATG har gjort att vi fått ett väldigt travintresserat Färjestad BK. Och det gäller inte bara laget utan intresset har spridit sig även bland tjänstemännen i klubben. Visst har Mike och Nygren fått gliringar de gånger de misslyckats men det är ju lite av grejen, säger Johan Kemi, tidigare marknadschef på travbanan i Karlstad.

Flera av spelarna har travet som en framträdande hobby vid sidan av jobbet med ishockeyn.
- Spelet är något som hängt med. Nu har fler börjat upptäcka att det finns en intressant sport bakom spelet också, säger Johan Kemi.
 
Djurgården toppade
50 000 kronor gick till det lag som fick flest rätt på V75-spelen under perioden från 16 januari och fram till nu. Pengar som delas ut i ungdomsverksamheten.

Djurgården Hockey tog hem den delen av tävlingen med 56 rätt, tätt före Frölunda HC på 55 rätt och tre lag med 54: Brynäs IF, Färjestad BK och Rögle BK.

Slutresultat SHL V75 Challenge SHL-loppet
1. Färjestad BK, 95 poäng
2. MODO Hockey, 88 poäng
3. Djurgården Hockey, 81 poäng

Högsta vinstsumman på V75
1. Färjestad BK, 108 801 kronor
2. Djurgården Hockey, 59 328 kronor
3. Brynäs IF, 33 312 kronor
 
Flest antal rätt på V75
1. Djurgården Hockey, 56 rätt
2. Frölunda HC, 55 rätt
3. Brynäs IF Färjestad BK Rögle BK, samtliga 54 rätt